Na današnji dan

Godine 2015. pukla je jedna od najdugovječnijih holivudskih veza: Kermit i gospođica Piggy krenuli su svatko svojim putem!

Izvor: RightThisMinute

Holivudske veze znaju biti pod povećalom javnosti što nerijetko rezultira stresom, a onda i razlazima, no niti jedan razlaz do sada nas nije više šokirao od ovoga.

Prekid 40 godina duge veze

Dana 4. kolovoza 2015. gospođica Piggy je donijela tešku odluku da prekine 40 godina dugu vezu s Kermitom, a što je objavljeno na društvenim mrežama. Kao razlog razvoda navedene su nepremostive razlike u karakterima. Tijekom niza godina provedenih u bliskim privatno-poslovnim odnosima došlo je do zasićenja, a onda i prepirki koje su nedavno kulminirale ovom odlukom. Oboje misle da je ovako najbolje. Najavili su da će od sada viđati druge ljude, svinje, žabe… Nadodano je u priopćenju da mole da se poštuje njihova privatnost i da više neće komentirati ovu stvar u javnosti. U zajedničkoj izjavi se navodi da će unatoč svemu nastaviti raditi zajedno na Muppetsima. Kermit je pri tome za The Guardian izjavio: “Nije lako. Nije jednostavno kao ni biti zelen, reći ću vam to.” Ali je dodao da su oni profesionalci i da će funkcionirati u poslovnom smislu. Još je izjavio da jedno od njih to zasigurno može, barem on.

Svatko je krenuo svojim putem

Obje su mega-zvijezde objavile da su već krenule dalje svaka svojim putem. Tako gospođica Piggy našla već novog dečka glumca Tophera Gracea dok se Kermit počeo viđati s brinetom, naravno, svinjom Denice, šeficom marketinga ABC-ja.  Na pitanje o ponovnoj vezi s jednom svinjom, u svom stilu nadodao je “Jednostavno volim svinje”. Iako se sumnjalo da je ovo marketinški trik, uoči emitiranja novih Muppeta, pokazalo se da tome nije tako. Gospođica Piggy je, u međuvremenu, tweetala da poručuje svojim slobodnim prijateljima da je ponovno slobodna.


Zašto je gospođica Piggy “prekinula” s Topherom Graceom

Novi serijal Muppeta namijenjen je odrasloj publici, a koliko smo vidjeli došlo je ne samo do promjena u odnosima ovog najdugovječnijeg zvjezdanog para, već i u samom karakteru serije, koja je postala serija za odrasle. Naknadno smo saznali da veza gospođice Piggy s Topherom Graceom nije uspjela jer on nije mogao, navodno, izdržati pritisak njezine izražene seksualnost, što god to značilo. Koliko doznajemo gospođica Piggy ne pati zbog novog prekida i jednostavno uživa u svojoj slobodi.

Piše: Sonja Kirchhoffer

Komentari