Zločin koji je šokirao Ameriku: Nagovorila je muža da siluje njenu rođenu kćer!

Bog nije mogao biti svugdje pa je stvorio majke, kaže stara poslovica. One su tu da nam pruže toplinu, utjehu i sigurnost. Poput tigrica će se boriti da nas zaštite, dragovoljno se žrtvovati za nas, ponositi se našim uspjesima i pronalaziti opravdanje za naše pogreške. Majčinstvo je drugo ime za bezuvjetnu ljubav… Ili bi barem trebalo biti. Misty Machinshok imala je ponešto drugačiju viziju roditeljstva. U travnju 2015., ova Amerikanka osuđena je na petnaest do trideset godina robije zbog onoga što je učinila kćeri. Da se nas pita, smještaj u desetom krugu pakla bio bi prikladnija kazna.

Tridesettrogodišnjakinja iz Pennsylvanije nije imala obrazovanja niti posla, ali je to nije spriječilo da se prokreira. O dvije kćeri iz prvog braka gotovo da se nije brinula, a kad je preko oglasa upoznala četiri godine mlađeg Garyja Machinshoka, bila je uvjerena da mu mora izroditi čopor djece kako bi ga zadržala. Bila je, naime, iznimno odbojne vanjštine, a njen novopečeni muž slovio je za zavodnika. Mistyina želja za velikom sretnom obitelji koja bi živjela od socijalne pomoći uskoro je dovedena pod znak pitanja, budući da nikako nije uspijevala zanijeti. U njenoj ludoj glavi tada se rodio monstruozan plan.

Nagovorila je muža da opetovano siluje njenu petnaestgodišnju kćer, kako bi ova ostala trudna i podarila joj dijete koje je toliko željela. Ovaj, sličnoga moralnog habitusa kao rugoba koju je oženio, zdušno je prionuo zadatku. Misty mu je pokazivala koje su poze najbolje za začetak djeteta, a tijekom prvih nekoliko silovanja kćeri je držala ruke kako se ne bi opirala. Obitelji i prijateljima namjeravala je reći da je djevojka zatrudnjela s nekim strancem na tulumu u njihovoj kući. Kako bi ga nagradila za dobro obavljen posao, Misty je dragom dopustila da siluje i njenu mlađu kćer, jedanaestgodišnjakinju.

Starija kći mjesecima je trpjela zlostavljanje, da bi se, u trenutku očaja, povjerila školskoj kolegici. Ova je obavijestila razrednicu, koja je smjesta pozvala policiju. Tužiteljica Nancy Violi izjavila je kako je riječ o “najodvratnijem zločinu s kojim je imala posla u četrnaest godina sudske prakse”. Silovatelj je dobio dvadeset sedam godina odmora na državnim jaslama, a njegovo ime je trajno upisano u registar seksualnih prijestupnika. Nakon što je i njihovoj majci izrečena kazna, nesretne djevojčice smještene su u usvojiteljsku obitelj. Put oporavka, pretpostavljaju psiholozi, bit će dugačak ali će za njega, daleko od čudovišne majke, barem imati šansu.


Piše: Lucija Kapural

Komentari