Život jedne dive: Prvi joj je muž bio silovatelj, drugi preljubnik, treći narkoman a peti lopov!

Britanci je ponosno opisuju kao hodajući nacionalni spomenik. Mnogi je još pamte kao zavodljivu negativku Alexis iz “Dinastije”, premda je zadnja epozoda popularne sapunice emitirana prije više od tri desetljeća. Donosimo zanimljivosti iz uzbudljivog života britanske glumice Joan Collins, žene koja i u osamdeset sedmoj pršti od životne energije i seksepila, a navodno još uvijek može napraviti – špagu!

1. Nedugo po dolasku u Hollywood, uzgubila je nevinost s glumcem Maxwellom Reedom: na prvom spoju, stavio joj je drogu u piće i silovao je. “Pristojne djevojke ‘to’ nisu radile prije braka, pa sam pristala udati se za njega”, otkrila je svojedobno šokantnu istinu. U četiri godine, koliko je brak potrajao, muž ju je zlostavljao verbalno i fizički. Kad je pristao na ponudu bogatog šeika, da mu u zamjenu za 10.000 dolara ustupi suprugu za noć seksa, spakirala je kofere. Nakon bračnog kraha, upustila se u avanture s tolikim brojem muškaraca da je u Hollywoodu dobila nadimak – British Open!

2. S drugim mužem, pjevačem Anthonyjem Newleyem, dobila je sina i kćer, ali i više pari rogova. Najčešće ju je, pričalo se, varao s maloljetnicama.

3. Za Ronalda Kassa udala se nakon nepuna dva tjedna  poznanstva. Ubrzo je shvatila da to nije bila najbolja ideja: nedugo nakon što im je rođena kći, Kass je dobio otkaz u produkcijskoj kući u kojoj je radio te se odao drogi. Sirota Joan, čiji se imetak brzo topio zbog financiranja suprugove ovisnosti, bila je prisiljena odraditi ulogu u mekom porniću “Pastuh”, snimljenu po istoimenom bestseleru vlastite sestre Jackie!

4. Švedski pjevač Peter Holm, muž broj četiri, nije bio samo preljubnik već i lopov. Glumica je sreću pronašla tek u petom braku, s trideset dvije godine mlađim producentom Percyjem Gibsonom. Kad su je pitali smeta li joj razlika u godinama, slegnula je ramenima: “Ako umre, umre!”.


Piše: Lucija Kapural

Komentari