Želite biti majka bez obaveza? Imamo savjet – potražite oca izvanzemaljca!

Neke žene tvrde da su imale seksualne odnose s duhovima, no neke idu i korak dalje od toga i kažu da su imale odnose, takve prirode, s izvanzemaljcima. Prema njihovim tvrdnjama, a morat ćemo im vjerovati na riječ to je bio fenomenalan i pamćenja vrijedan seks, kakav nisu doživjele sa Zemljanima.

Zajednica hibridnih bebača

No njihov seks nije završio samo s tim činom već je rezultirao i potomstvom pri čemu ono danas živi s požrtvovnim očevima na velikim svemirskim brodovima u dubinama svemira. Djecu je, kažu, s takvim izvanzemaljskim očevima moguće dobiti umjetnom oplodnjom ili strastvenim spolnim činom, između čega očito preferiraju ovo drugo. Ove su žene otišle tako daleko da su osnovale i Zajednicu hibridnih beba (Hybrid Child Community). Pojedine od njih, nazovimo ih “hrabrice” su odlučile svjedočiti o svojim iskustvima. Jedna od njih je Aluna Verse, pretpostavljamo da joj je to umjetničko ime, iz Kalifornije, a koja za sada ima troje hibridne djece, dok njena kolegica Bridget Nielsen, nije ona Bridget iz Danske na koju vjerojatno mislite, ova je iz Arizone, ima ih, nećete vjerovati već 10-ro.

Požrtvovni očevi

Iako su kritizirane i svojim su istupima u javnosti zapravo izgubile svaki kredibilitet ustrajale su, a možemo samo pretpostaviti da je tome kumovao i drugi razlog jer su od svojih susreta razvile unosan posao od kojeg očito lijepo i udobno žive. Kako bi željele viđati svoju djecu planiraju osnovati neku vrst sigurne komune na pristojnoj udaljenosti od naseljenih mjesta, a s ciljem pridobivanja očeva da im pošalju djecu. One navode da je cilj ovog miješanja rasa stvaranje savršenije rase. Kako im partneri, koji baš i nisu partneri jer sam termin partnerstva podrazumijeva ravnopravnost, ne dozvoljavaju da žive s djecom, nadaju se da će im komuna omogućiti da im se djeca pridruže vikendima i praznicima, ako takvi pojmovi postoje u izvanzemaljskoj percepciji. Budući da im zaštitnički nastrojeni očevi očito ne žele dozvoliti ni da fotografiraju svoju djecu, rade njihove crteže, istina vrlo loše, ali i dalje dovoljno dobre da se na njima vidi da su djeca kombinacija čovjeka i gušterske rase, barem se tako čini.


Razmišljate li o neopterećenom majčinstvu bez gubitka živaca i podosta novca, ovo je pravo rješenje za vas. Tko kaže da mogućnosti žena danas nisu neograničene, a ovo je samo jedna od njih. Tko voli nek’ izvoli.

Piše: Sonja Kirchhoffer

Komentari