Seks, laži i SMS poruke: Čudesno “uskrsnuće” Tuckera Blandforda

Kad je roditeljima priopćila odluku o studiranju u Sjedinjenim Američkim Državama, lijepa Engleskinja Alex Lancaster od majke je dobila savjet: “Marljivo uči i pazi da ti kakva budala ne zavrti glavom!” Prvog dijela savjeta de pridržavala – na sveučilištu u Hartfordu nizala je same petice, premda je paralelno sa studijem obavljala niz poslova. Drugi dio je, na svoju žalost, odlučila ignorirati. Upustila se u strastvenu vezu s kolegom Tuckerom Blandfordom, naočitim momkom koji je slovio za serijskog suknjolovca. Umjesto da ga nogira nakon saznanja da joj je nabio rogove s njenom prijateljicom, naivna Alex “popušila” je Tuckerovu priču “bio sam pijan, vještica me iskoristila” te mu je odlučila pružiti još jednu šansu. Nakon diplome, trebala se vratiti u domovinu, ali je Tucker, kojem je laskalo da ga prijatelji viđaju s prsatom i dugonogom ljepoticom, iznašao rješenje za taj problem – zaprosio je Alex, a ova je, izvan sebe od sreće, rekla “da”.

Kako je Tucker bio “zapeo” sa studijem, a njegova draga je solidno zarađivala, troškovi svadbe u potpunosti su pali na nju. Tjedan dana prije zakazanog datuma vjenčanja, djevojka je primila poziv s nepoznatog broja. “Ovdje Tuckerov otac. Draga Alex, žao mi je što se nismo stigli ni upoznati i bilo bi mi lakše da ti ovo mogu reći u četiri oka, ali ne želim okolišati. Moj sin je izvršio samoubojstvo. Nisi ti ništa kriva, draga, vjerojatno nisi ni znala da je godinama bolovao od depresije!” riječi su zbog kojih su joj se odsjekle noge. Nakon što je isplakala more suza, Alex je telefonirala Tuckerovoj majci, čiji je broj imala pohranjen u mobitelu budući da su se konzultirale oko izbora svadbene torte. “Moja iskrena sućut. Ne želim vam smetati u ovim teškim trenucima, samo bih voljela znati kad je sprovod!” promucala je kroz suze. “Kakav sprovod? O čemu govoriš, pobogu?” prenerazila se gospođa Blandford.

Vrlo brzo, Alex je otkrila šokantnu istinu: čovjek s kojim je planirala dočekati starost pronašao je drugu, a budući da nije imao muda reći joj da je gotovo, odlučio se praviti mrtav. Snalažljiv koliko i podmukao, poznaniku je platio sto dolara da odglumi njegova “ožalošćenog” oca. Kad ga je napokon uspjela dobiti na mobitel, prevarena djevojka za nesuđenog supruga imala je samo jednu poruku: “Bilo bi mi draže da si zbilja krepao!”. Nakon što je sa svojom pričom početkom 2014. godine izišla u medije, lažljivi Blandford počeo je dobivati na tisuće uvredljivih SMS poruka sa svih strana svijeta, kao i nekoliko izravnih prijetnji, zbog čega je promijenio broj mobitela i povukao sa svih društvenih mreža. Što se s njim dalje događalo i je li cura zbog koje je ostavio zaručnicu odlučila ostati s njim i nakon što je buknuo skandal, nije nam poznato.

Piše: Lucija Kapural


Komentari