Krvavo Valentinovo: U raljama gladne vampirice

Da traženje seksualnih partnera preko interneta nije najpametnija ideja, svjedoči primjer Roberta McDaniela. Ovaj 46-godišnjak iz Arizone friško je bio rastavljen, a kako s proćelavim tjemenom i krnjim zubima nije uspijevao šarmirati cure u baru u kojem je svaku večer “visio”, početkom 2007. godine odlučio je okušati sreću na stranici specijaliziranoj za traženje partnera. Činilo se da je izvukao glavni zgoditak na erotskoj lutriji: Tiffany Sutton, cura koja je odgovorila na njegove poruke, bila je, istinabog, darkerica s kilom šminke na licu i ljubavlju prema death-metalu u srcu, ali je zato bila dvostruko mlađa i spremna upustiti se u perverzan seks. Dvojac je razmjenjivao lascivne poruke kojih mjesec dana, a potom je “pao” dogovor da se vide uživo. Prvi spoj su dogovorili na Valentinovo, blagdan s kojim su se oboje, zbog sentimentalnog kiča koji se uz njega veže, sprdali. “Zaboravi na romantične večere i cvijeće. Jesi li spreman za seksualni maraton koji će protresti tvoj svijet?” napisala je. “Rođen sam spreman, mala!” odlučio je glumiti frajera. “Nemoj se suzdržavati, pokaži mi sve što znaš!” Da je u tom trenutku znao što ga očekuje, McDaniel bi po svoj prilici iščupao kompjuter iz zida, promijenio broj telefona i unajmio osobnog čuvara.

Sve je počelo obećavajuće: pozvonio je na djevojčina vrata, a ova ga je dočekala odjevena u crni korzet, mrežaste čarape i čizme s potpeticom od petnaestak centimetara. Da je razmišljao, McDaniela bi možda zabrinula kombinacija crnih svijeća zapaljenih po čitavoj sobi, “Sepulture” koja je treštala sa starog kazetofona, ožiljaka od žileta na djevojčinim nadlakticama i lisičina koje su visjele s uzglavlja kreveta, ali u tom trenutku nije razmišljao. Barem ne gornjom glavom.

Tiffany nije gubila vrijeme na predigru – zgrabila je internetskog poznanika za međunožje, a potom mu naredila da legne na krevet. “Želiš li da te vežem?” pitala ga je, a ovaj je veselo kimnuo glavom. Jednom kad ga je sputala, mogla je s njim raditi što je htjela. A ono što je htjela bilo je vrlo daleko od onoga što je muškarac očekivao: nakon što ga je bičevala, prvo lagano a potom sve žešće, djevojka je otvorila ladicu noćnog ormarića. Ono što je ugledao prestravilo ga je: u rukama očito lude osobe nalazio se nož dugačke oštrice. “Ovo više nije zabavno… Oslobodi me!” zavapio je. “Što urlaš, oslobodit ću te… Kad završim s tobom!” bio je odgovor od kojeg mu se diglo ono malo kose na glavi.

Tiffany ga je zarezala uzduž bedra, a potom halapljivo počela srkati njegovu krv. McDaniel je vrištao ali ga, u “pripi*dini” u kojoj je njegova odabranica živjela, nitko nije mogao čuti. Nije završilo na tome: poremećena djevojka zarila mu je oštricu ravno u trbuh! Spoznaja da ga namjerava ubiti dala mu je nadljudsku snagu. Počeo je mahnito tresti rukama, da bi njegove spone popustile. Bio je slobodan, ali na izmaku snage. Uspio je odalamiti napadačicu lampom u glavu, nakon čega je krenuo prema vratima. Nekako je došepao do sredine dvorišta, kad je Tiffany, željna svježe krvi, izjurila iz kuće vitlajući sjekirom iznad glave. Fortuna se u tom trenutku nasmiješila progonjenom: “munjara” se okliznula o mokru travu i pala, a McDaniel je, krvareći poput svinje, uspio potrčati do automobila i pokrenuti ga. Nakon što se odvezao nekoliko ulica dalje, mobitelom je nazvao hitnu pomoć i onesvijestio se. Njegove rane bile su po život opasne, ali se uspio izvući. Tiffany je uhićena dva dana kasnije. Zbog pokušaja ubojstva, osuđena je na deset godina robije. Sudac iz nekog razloga nije uvažio njenu obranu da je vampirica koja mora piti ljudsku krv kako bi preživjela!

Piše: Lucija Kapural


Komentari