Jedan u nizu skandala poznate glumice: Zsa Zsa Gabor ošamarila policajca

Američko-mađarska glumica u javnosti je poznata ne samo po filmskim ulogama već i po brojnim skandalima. Svojevremeno je optužena za šamaranje policajca Paula Kramera nakon što ju je ovaj zaustavio 14. lipnja 1989. godine.

Glumičin bijeg

Glumica je zaustavljena zbog vožnje u neregistriranom Rolls-Royce-u. Dok je policajac provjeravao ima li vozačica drugih prekršaja, osim što je imala kraj sebe otvorenu bocu alkoholnog pića te nevažeću vozačku dozvolu, ona se jednostavno odvezla. Nije ni slutila da će policajac krenuti u potragu i da će ju na kraju zaustaviti i uhititi.

Privođenje


Nakon zaustavljanja glumica je ošamarila policajca, kasnije je tvrdila da je to učinila u samoobrani jer je, prema njezinom mišljenju policajac primijenio prekomjernu silu da je uhiti. Navodno ju je fizički izvukao iz auta. Na kraju joj je policajac stavio lisice te ju smjestio u policijski automobil. Privedena je zbog bijega, šamaranja, vožnje bez valjane dozvole, vožnje neregistriranog automobila i vožnje pod utjecajem alkohola.

Osuda

Osuđena je na 72 sata zatvor, 120 sati društveno korisnog rada i 13 000 dolara kazne.
Zsa Zsa Gabor umrla je dvadeset i sedam godina kasnije (2016. godine) u 100-oj godini života. Vjerojatno bi da ju pitate koji je recept za dug život rekla da je to buran i nimalo dosadan život jedne filmske dive.

Piše: Sonja Kirchhoffer

Komentari