Je li Hitler imao problema ispod pojasa?

Svi oni koji se bave poviješću Drugoga svjetskog rata znaju za pjesmicu koja ide ovako: “Hitler je imao jedno jaje!”. Međutim, čini se da je Hitler imao podosta problema od pojasa prema dolje. Želite li zaviriti tamo gdje se obično ne viri, zavirite ipak u tekst kojega danas donosimo.

Hipospadija da, a mikropenis (?!)

Godine 2015. izašla je knjiga “Hitlerovi posljednji dan: Minutu po minutu”, povjesničara Jonathana Maya i Emme Craigie. Upravo na osnovu te knjige prije šest godina mediji su se raspisali o Hitlerovom navodnom mikropenisu. Međutim, u knjizi nije navedeno da Hitler ima mikropenis već da je moguće da je imao hipospadiju penisa. Ovdje nećemo ulaziti u dubinu medicinske dijagnoze već ćemo je maksimalno pojednostaviti i reći da osoba koja ima hipospadiju ne mokri pri vrhu penisa već negdje između njegova vrha i korijena

Ah, ti testosteroni!

Andrew Kramer, izvanredni profesor urologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Maryland, smatra da se ovo stanje javlja ako tijekom razvoja fetusa u majčinoj utrobi nema dovoljno testosterona, zbog čega u fazi razvoja krajnja točka urete neće biti na vrhu penisa. Prema mišljenju ovog liječnika, muškarac s teškom dijagnozom hipospadije morat će mokriti sjedeći. Uz to stanje su povezani nespušteni testisi, i ova dva stanja obično dolaze u paru. No, ne uvijek, isto tako ovo stanje može biti i lakše te se otvor za mokrenje može nalaziti negdje između vrha i korijena penisa, a što je taj otvor više položen to je penis normalnijih dimenzija. Dakle, mikropenis nije isto što i hipospadija.


Žudnja za većim libidom

Hitler je sigurno imao manjak testosterona, čemu bi u prilog išla i manja dlakavost, kao i mali rast. No, ono što je sigurno da je Hitler želio imati veći libido, od onoga kojega je imao, pa je uzimao injekcije s ekstraktom bikovih testisa.

Tako da možemo završiti sa zaključkom da je Hitler imao problema ispod pojasa, kao prvo nije imao jedan testis, a kao drugo, očito je imao i problema s razinom testosterona i mokrenjem, a sve drugo ostaje na razini spekulacije i stvaranja senzacija za stvari koje se ne mogu dokazati. Možda je, imao i “malog”, ali tko zna.

Piše: Sonja Kirchhoffer

Komentari