Drogiran i gladan, rock glazbenik je zaklao kravu te navalio na njeno sirovo meso!

Život rock-zvijezda nije jednostavan. Treba odraditi sve te gaže, zadovoljiti sve te groupie-djevojke, gužvati se u autobusima za turneje, pošmrkati nepregledne lajne kokaina… Nakon nekog vremena, takav životni stil ostavi traga na mentalnoj stabilnosti čovjeka, što ga pak prije ili kasnije dovodi u sukob sa zakonom. Od brojnih uhićenja pomahnitalih glazbenika, izdvajamo dva najbizarnija!

Prepiljeni krevet i leteći televizor

Demoliranje hotelskih soba uobičajena je stavka u CV-ju svakoga punokrvnog rock-benda, no članovi “Aerosmitha” tu su aktivnost podigli gotovo na umjetničku razinu. U kovčegu od gitare prošvercali bi motornu pilu u sobu a potom se, “raspalivši” muziku na najglasnije, bacili na pretvaranje kreveta i noćnih ormarića u hrpe piljevine. Frontmen Steven Tyler ipak je najviše uživao u bacanju televizora kroz hotelske sobe, pogotovo nakon što bi se nadrogirao kao zmaj. “Oduvijek sam smatrao da te naprave zaglupljuju”, pravdao se policajcu koji ga je uhitio nakon što je zaglupljujućom napravom pogodio slučajnog prolaznika, slomivši mu stopalo. Plavac, začudo, nije imao razumijevanja pa je Tyler prenoćio u zatvoru. U ćeliji je, ispričat će kasnije, upoznao zanimljivog mladića uvjerenog da je Isus. Pretpostavljamo da je i dotični volio počastiti nosnice bijelim prahom.

Muuuu… A onda muk!

Nakon naporna radnog dana, koji se sastojao od drogiranja uoči i nakon svirke, Dickey Betts, gitarist “The Allman Brothers Banda”, odlučio se opustiti besciljno jureći motociklom po američkoj pripizdini. Najednom je osjetio strahovitu glad, a uza se nije imao ništa osim dva lovačka noža. Očajan, parkirao se uz cestu te počeo promatrati horizont. Dovraga, ničeg što bi se dalo “ubaciti u kljun”, samo nepregledni pašnjaci i ta glupa krava koja nezainteresirano pase… Krava? Hm, tu je krava, a tu je i lovački nož! Ostatak priče možete sami dokučiti. Ispustivši prodoran krik, ludi glazbenik počeo je probadati krupnu životinju, a kad se ova konačno beživotno opružila na travi, rasporio joj je trbuh u želji da se domogne slasnih unutrašnjih organa. Na Bettsovu nesreću, tuda je slučajno prolazio jedan drugi organ, onaj zakona, pa je gladuš završio iza rešetaka. Kasnije se žalio da je morao čekati sat vremena da mu daju sendvič, i to loš.


Piše: Lucija Kapural

Komentari