VELIKA LJETNA AKCIJA: 3 broja časopisa HISTORY.INFO za samo – 29 kuna!

Temperature rastu ali cijena vašega omiljenog časopisa pada. Za vas smo pripremili jedinstvenu ponudu: paket od TRI BROJA časopisa HISTORY.INFO od 4. kolovoza možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Tiska, po nevjerojatnoj cijeni od 29 kuna!

U časopisu se obrađuju teme iz svih razdoblja ljudske povijesti. Donosimo priče o događajima, građevinama i ličnostima iz Hrvatske i svih dijelova svijeta. Članci u History.infu su stručni i nastaju temeljem istraživanja relevantne literature te najnovijih povijesnih i arheoloških izvora. History.info je jedini časopis na tržištu u regiji koji obrađuje teme iz opće povijesti te jedini povijesni časopis koji je politički neutralan.

Osim o popularnim temama, pišemo o događajima i osobama koje nisu zastupljene u medijima. Teme su raznolike: ljudi, događaji, građevine, epidemije, neobjašnjive pojave, manje poznati Hrvati, zanimanja, kultura, mitologija… Donosimo zanimljivosti i manje poznate detalje iz života čuvenih hrvatskih ličnosti, a često obrađivanim temama pristupamo na potpuno nov i zanimljiv način. History.info može se primijeniti u nastavi, radionicama i obrazovnim institucijama. Zbog popularnog stila, prihvatljiv je svim dobnim skupinama, stručnjacima i zaljubljenicima u povijest. Časopis je bogato ilustriran, s jasnim pregledima, kartama i tablicama.

Pretplata – Cijena:
Pola godine ( 3 broja ) – 60,00 kn
Godišnja ( 6 brojeva ) – 120,00 kn
Stari brojevi – 15,00 kn/kom + poštarina
Pretplati se i pogledaj sadržaj starih brojeva OVDJE!


Komentari