POVIJEST KAKVU JOŠ NISTE ČITALI: Novi broj časopisa HISTORY.INFO od kolovoza na svim kioscima!

Pretplati se na 100 stranica čiste povijesti u popularno-znanstvenom časopisu History.info – za samo 15,00 kn!

Svoj primjerak možete nabaviti i na kioscima Tiska, za samo 22,00 kn. U časopisu se obrađuju teme iz svih razdoblja ljudske povijesti. Donosimo priče o događajima, građevinama i ličnostima iz Hrvatske i svih dijelova svijeta. Članci u History.infu su stručni i nastaju temeljem istraživanja relevantne literature te najnovijih povijesnih i arheoloških istraživanja. History.info je jedini časopis na tržištu u regiji koji obrađuje teme iz opće povijesti te jedini povijesni časopis koji je politički neutralan.

Osim o popularnim temama, pišemo o događajima i osobama koje nisu zastupljene u medijima. Teme su raznolike: ljudi, događaji, građevine, epidemije, neobjašnjive pojave, manje poznati Hrvati, zanimanja, kultura, mitologija… Donosimo zanimljivosti i manje poznate detalje iz života hrvatskih slavnih ličnosti, a često obrađivanim temama pristupamo na potpuno nov i zanimljiv način. History.info može se primijeniti u nastavi, radionicama i obrazovnim institucijama. Zbog popularnog stila, prihvatljiv je svim dobnim skupinama, stručnjacima i zaljubljenicima u povijest. Časopis je bogato ilustriran, s jasnim pregledima, kartama i tablicama.

U novom broju, koji od kolovoza možete naći na svim kioscima, donosimo priču o Ćićima, hrvatskoj manjini kojoj prijeti izumiranje, krvoločnoj bizantskoj carici Ireni, atentatu na egipatskog faraona Ramzesa III., Hitlerovu okultnom podrijetlu, navodnom siromaštvu Marije Jurić-Zagorke, ekscentričnom slikaru Salvadoru Dalíju te podmornici koja je promijenila pomorsko ratovanje, u jednom satu potopivši tri britanske krstarice! Za vas smo probrali manje poznate činjenice o životu i smrti legendarnog Brucea Leeja, sastavili zabavan kviz povijesne tematike, a vodimo vas i na gastro-putovanje kroz minula vremena i prapovijesnu avanturu u drevnoj špilji Vindiji; upoznajemo vas s nacističkom inačicom filmske priče o “Titanicu” i možda najbizarnijim ratnim planovima svih vremena, otkrivamo mračnu stranu istraživača Dragutina Lermana i još puno toga!

Pretplata – Cijena

Pola godine ( 3 broja ) – 45,00 kn

Godišnja ( 6 brojeva ) – 90,00 kn

Stari brojevi – 10,00 kn/kom + poštarina

Pretplati se i pogledaj sadržaj starih brojeva OVDJE.

 

Komentari