POVIJEST KAKVU JOŠ NISTE ČITALI: Novi broj časopisa HISTORY.INFO od 31. kolovoza na svim kioscima!

POVIJEST KAKVU JOŠ NISTE ČITALI: Novi broj časopisa HISTORY.INFO od 31. kolovoza na svim kioscima!

Pretplatite se na 100 stranica čiste povijesti u popularno-znanstvenom časopisu History.info za samo 20,00 kn!

Svoj primjerak možete nabaviti i na kioscima Tiska, za samo 25,00 kn. U časopisu se obrađuju teme iz svih razdoblja ljudske povijesti. Donosimo priče o događajima, građevinama i ličnostima iz Hrvatske i svih dijelova svijeta. Članci u History.infu su stručni i nastaju temeljem istraživanja relevantne literature te najnovijih povijesnih i arheoloških izvora. History.info je jedini časopis na tržištu u regiji koji obrađuje teme iz opće povijesti te jedini povijesni časopis koji je politički neutralan.

Osim o popularnim temama, pišemo o događajima i osobama koje nisu zastupljene u medijima. Teme su raznolike: ljudi, događaji, građevine, epidemije, neobjašnjive pojave, manje poznati Hrvati, zanimanja, kultura, mitologija… Donosimo zanimljivosti i manje poznate detalje iz života čuvenih hrvatskih ličnosti, a često obrađivanim temama pristupamo na potpuno nov i zanimljiv način. History.info može se primijeniti u nastavi, radionicama i obrazovnim institucijama. Zbog popularnog stila, prihvatljiv je svim dobnim skupinama, stručnjacima i zaljubljenicima u povijest. Časopis je bogato ilustriran, s jasnim pregledima, kartama i tablicama.

U novom broju, koji od 31. kolovoza možete naći na svim kioscima, donosimo potresnu priču o desecima tisuća njemačkih civila koji su potkraj Drugoga svjetskog rata, u strahu od odmazde Rusa, izlaz pronašli u smrti; vodimo vas na raskošnu, dekadentnu gozbu rimskog vojskovođe Lukula; predstavljamo vam lik i djelo Manse Muse, najbogatijeg čovjeka u povijesti; upoznajemo vas s tragičnom sudbinom kućanice Ivy Millichamp, posljednje civilne žrtve Drugoga svjetskog rata u Velikoj Britaniji te pokušavamo skinuti veo s tajanstvene smrti “kralja soula” Sama Cooka i podjednako tajanstvenog nestanka “kraljice krimića” Agathe Christie. Zavirite s nama iza zidina Colonije Dignidad, humaniterne organizacije koja je bila paravan za stravične zločine; doznajte sve o ljubavnim podvizima genijalnog slikara Luciana Freuda, unuka osnivača psihoanalitičke teorije; zaputite se u potragu za kamenom mudraca s alkemičarom Nicolasom Flamelom te pokušajte suspregnuti bijes čitajući o zločinima “krvnika iz Plaszowa” Amona Gotha, čovjeka od čije su okrutnosti strepili i sami nacisti!


Pretplata – Cijena:
Pola godine ( 3 broja ) – 60,00 kn
Godišnja ( 6 brojeva ) – 120,00 kn
Stari brojevi – 15,00 kn/kom + poštarina
Pretplati se i pogledaj sadržaj starih brojeva OVDJE!

Komentari