Nevjerojatni rezultati obdukcije Carrie Fisher

Poznata američka spisateljica i glumica Carrie Fisher, koja je umrla samo nekoliko dana nakon što je doživjela srčani udar, na letu iz Londona u Los Angeles krajem 2016. godine, podvrgnuta je obdukciji. Rezultati obdukcije ove šezdesetogodišnje žene dali su šokantne rezultate.

Koktel droga

U njezinom je tijelu nađen koktel različitih droga poput metadona, ekstazija, raznih opijata izmiješan s alkoholom, ali je ustanovljena i prisutnost heroina. Njezin je brat Todd Fisher tom prigodom izjavio: “Rekao bih vam iz svoje perspektive da to i nije novost, da je Carrie uzimala droge. Ako želite znati što ju je ubilo, sve to u kompletu.” I zaista Carrie nije tajila da se tijekom većeg dijela svog života borila s alkoholizmom, drogama i mentalnom bolešću. Svoju životnu priču nastojala je podijeliti s javnošću i na taj način podići svijest društva o poteškoćama osoba koje su poput nje te naglasiti važnosti očuvanja mentalnog zdravlja. Njezina kći Billie Lourd je, kao i majčin brat, samo potvrdila majčinu borbu s bipolarnim poremećajem i ovisnošću.

Kobna kombinacija ovisnosti i srčane bolesti


Carrie Fisher osim što je niz godina bila iz razno-raznih razloga ovisnica o drogi i alkoholu, bolovala je i od koronarne bolesti srca koja je u kombinaciji sa spomenutim ovisnostima dovela do fatalnog ishoda. U javnosti će ostati najpoznatija kao princeza Leia Origana iz kultnog serijala “Ratovi zvijezda”. Njezin posljednji film iz navedenog serijala “Posljednji Jedi”, u kojem je ponovno utjelovila lik koji ju je proslavio, distribuiran je tek nakon njezine iznenadne smrti.

Piše: Sonja Kirchhoffer

Komentari