NEVJEROJATNA PONUDA: Stari brojevi časopisa History.info u pola cijene – za samo 7.50 kn!

Često nas pitate kako do starih brojeva časopisa History.info. Odgovor je – vrlo jednostavno i više nego povoljno! Kupnjom našeg paketa od 1. do 23. broja, ostvarujete nevjerojatan popust od 50%. Drugim riječima, komplet dobivate po akcijskoj cijeni od 7.50 kn po broju.

Nažalost, u ponudu nisu uključeni brojevi 3., 9. i 18., koji su rasprodani.

U časopisu se obrađuju teme iz svih razdoblja ljudske povijesti. Donosimo priče o događajima, građevinama i ličnostima iz Hrvatske i svih dijelova svijeta. Članci u History.infu su stručni i nastaju temeljem istraživanja relevantne literature te najnovijih povijesnih i arheoloških izvora. History.info je jedini časopis na tržištu u regiji koji obrađuje teme iz opće povijesti te jedini povijesni časopis koji je politički neutralan.

Osim o popularnim temama, pišemo o događajima i osobama koje nisu zastupljene u medijima. Teme su raznolike: ljudi, događaji, građevine, epidemije, neobjašnjive pojave, manje poznati Hrvati, zanimanja, kultura, mitologija… Donosimo zanimljivosti i manje poznate detalje iz života čuvenih hrvatskih ličnosti, a često obrađivanim temama pristupamo na potpuno nov i zanimljiv način. History.info može se primijeniti u nastavi, radionicama i obrazovnim institucijama. Zbog popularnog stila, prihvatljiv je svim dobnim skupinama, stručnjacima i zaljubljenicima u povijest. Časopis je bogato ilustriran, s jasnim pregledima, kartama i tablicama.

Pretplata – Cijena:
Pola godine (3 broja) – 60,00 kn
Godišnja (6 brojeva) – 120,00 kn
Stari brojevi – 7.50 kn/kom + poštarina
Pretplati se i pogledaj sadržaj starih brojeva OVDJE!


Komentari