Bizarni zločin iz strasti: Nevjernom suprugu osvetila se na krvav način!

Jedan od najbizarnijih zločina iz strasti svih vremena odigrao se prije četvrt stoljeća u Rusiji. Katja Karitovonova, 36-godišnja tajnica iz Moskve, toga je sunčana proljetnog dana šetala parkom sa suprugom Mihailom. Baš kad su se spremali krenuti kući, sreli su Katjinu najbolju prijateljicu Lizu. “Draga, tako sam sretna što sam naletjela na tebe… Hoćeš li nam se pridružiti na ručku? Spremam gulaš po bakinom receptu, onaj u kojem si zadnji put toliko uživala!” uskliknula je Katja. “Naravno, već mi sline idu na usta!” odvratila je Liza.

Objed je protekao u veselom raspoloženju. Mihail je zabavljao društvo prepričavajući anegdote iz studentskih dana, a Liza se sprdala na račun svojih propalih veza, ustvrdivši kako se ruski muškarci mogu podijeliti na tri kategorije: mekušce, divljake i one zauzete. Iskapivši gotovo cijelu gajbu piva, trojac se zavalio na kauč ispred televizora, a Katja, pijana kao čep, nakon petnaestak je minuta blaženo zahrkala. Kad je otvorila oči, imala je što vidjeti: njena najbolja prijateljica klečala je na ganc novom tepihu čupavcu, oralno zadovoljavajući ruskog muškarca treće kategorije…. Njenog muškarca! Prevarena supruga očito nije bila pobornica teze da je osveta jelo koje se poslužuje hladno. Ona ga je poslužila vruće… I krvavo.

Sa snagom koju joj je podario pravednički gnjev, dohvatila je tešku podnu lampu te njome odalamila “prijateljicu” po glavi. Dok je ova onesviještena ležala na podu i krvarila iz razbijene arkade, stigao je Mihailov red da plati za počinjeno bračno zastranjenje. Katja se bacila na čovjeka kojeg je do tog dana nazivala svojom srodnom dušom te mu, dok je ovaj sjedio na kauču paraliziran od šoka i alkohola, ugrizom kakvog se ne bi posramio ni bijesni pit bul odvojila penis od ostatka tijela!

Shvativši što je učinila, Katja je panično nazvala prvu pomoć. Nakon komplicirane 10-satne operacije, liječnici su uspjeli vratiti Mihailov penis na njegovo mjesto, a Liza je sljedećih tjedan dana provela u zamračenoj sobi kako bi se oporavila od teškog potresa mozga koji je zadobila. Odgrizačica je pak dobila dvije godine odmora na državnim jaslama, a njena gora polovica je, gle čuda, za to vrijeme podnijela zahtjev za razvod braka.


Piše: Lucija Kapural

Komentari