Bizarna priznanja slavnih: Seksualne perverzije, ilegalne supstancije i problematična higijena

Vjerojatno ne postoji čovjek koji nema barem jednu sramotnu tajnu. Dok će je mudra osoba zadržati za sebe, ili eventualno povjeriti najbližim prijateljima, neke zvijezde će, ničim izazvane, izbaciti “kosture iz ormara” pred višemilijunskom gledateljskom ili čitalačkom publikom. I dok možemo shvatiti da se neki serijski suknjolovac, uhvaćen s “rukama u medu”, odluči javno posuti pepelom pred povrijeđenom ženicom, doista ne shvaćamo zašto bi netko pri zdravoj pameti priznao da ne pere ruke nakon odlaska u nusprostorije ili da traži erotske partnere po opskurnim internetskim stranicama. Za vas smo odabrali priznanja slavnih koja su šokirala svjetsku javnost!

Martha Stewart

Televizijske emisije u kojima je gledatelje uvodila u tajne kućanskih poslova Marthu Stewart (na slici!) učinile su jednom od najbogatijih žena Amerike. Da “božica kućnog ognjišta”, kako su joj tepali, nije samo domaćica savršene frizure i vječno zamrznutog osmijeha, postalo je jasno 2004. godine, kad je zbog laganja istražiteljima, koji su je ispitivali o ilegalnoj prodaji dionica tvrtke njenog BFF-a, dobila pet mjeseci odmora na državnim jaslama. Mnogi su očekivali da će to dovesti do sloma njenog carstva, no dogodilo se suprotno. Bilo je dovoljno da ispusti nekoliko krokodilskih suza pred televizijskim kamerama kako bi je američke kućanice ponovno pripustile u svoja srca te nastavile pobožno upijati njene savjete o pripremi hrane, uređivanju doma, vrtlarenju, organizaciji domjenaka, biranju posteljine i uklanjanju čak i najtvrdokornijih mrlja s odjeće. Osokoljena podrškom javnosti, Stewart je u intervjuu iz 2913. godine priznala da nije ukočena konzerva kakvom je svi smatraju. “Kad me suprug ostavio zbog moje savjetnice za uređenje cvijeća, čak su i moji prijatelji mislili da ću patiti u tišini i ostatak života provesti u celibatu. Uvjeravam vas, nije bilo tako! Ni mjesec dana nakon što je spakirao kofere i otišao, upustila sam se u aferu sa znatno mlađim gospodinom. To mi je dalo vjetar u krila. Priznajem, godinama sam izlazila s muškarcima koje sam upoznala na internetskim stranicama za samce”, ispričala je bez zadrške. Otkrila je pritom i da je, s partnerima koje je na taj način upoznala, jednom prilikom završila u “erotskom trojcu”!

Lee Child

Lee Child jedan je od najplodnijih britanskih autora krimića, a otkad su njegovi romani o neustrašivom borcu protiv zločina Jacku Reacheru ekranizirani, ujedno i jedan od najbogatijih. Kad su cijenjenog autora 2016. pitali otkud crpi inspiraciju za svoje maštovite zaplete, kao iz topa je ispalio: “Iz trave! Sve romane sam napisao napušen, i ne sramim se to priznati. Marihuanu konzumiram već četrdeset četiri godine, pet dana u tjednu, a na telefonskoj tipki za brzo biranje imam spremljen broj dilera, s kojim sam postao blizak prijatelj. Vrlo je pouzdan: kad god mi ponestane ‘pogonskog goriva’ za rad, stvori se kod mene u roku od pola sata s vrhunskom robom pristupačne cijene. Toliko je ljubazan da mi ponekad smota joint, budući da sam nikad nisam svladao tu vještinu”.


Harry Styles

Po pitanju izjava koje je bilo pametnije zadržati za sebe, i Harry Styles svoga konja za trku ima. Pjevač “One Directiona” i ultimativni objekt požude šiparica svojedobno je priznao da je rođen s četiri bradavice. “Pravilno su poredane i nisu uopće estetski odbojne. S njima sam rođen – pretpostavljam da sam imao brata blizanca kojeg sam apsorbirao u maternici”, bubnuo je u interviewu za “The Sun”. Ako vam to nije do kraja ogadilo život, počujte još jedno priznanje mlade zvijezde: “Priče o važnosti higijene su, ako mene pitate, napuhane. Ja, primjerice, nikad ne perem ruke nakon odlaska na toalet i zdrav sam kao dren. Ne shvaćam zašto bih to morao činiti: ta ne gadim se sam sebi!”. Nadamo se da je, barem u ovo pandemijsko vrijeme, promijenio svoje navike…

Piše: Lucija Kapural

Komentari